Cel mai interesant scenariu pentru București

Cel mai interesant scenariu pentru București

Chiar dacă toată lumea e preocupată de altele în această perioadă, anul ăsta vom avea și alegeri locale. Și ele sunt importante, foarte importante chiar, pentru că trebuie să știm pe cine să alegem și pe cine să înjurăm când vom rămâne iar fără apă caldă.

Practic nu e fun să stai să o înjuri pe Gabriela acum, pentru că nu ai apă caldă, pentru că nu ai votat-o. Dacă o votezi e fun să o înjuri pentru că nu ai apă caldă. Înțelegeți logica acestei afirmații, sper. Nu vă gândiți că problema RADET/CMTEB poate fi rezolvată. Nu are nici o șansă să fie rezolvată, drept urmare trebuie doar să vă gândiți să alegeți pe cine veți înjura mai departe. La fel și problema traficului. Nici asta nu va fi rezolvată.

Iar în acest context un scenariu foarte interesant este împins în față de mai multe surse media. Prin acestea se spune că Robert Negoiță de la 3, ar vrea să fie candidat la Primăria Capitalei. Ceea ce ar fi un lucru bun. Probabil cel mai tare lucru care s-a întâmplat anul ăsta.
Chiar nu fac mișto. Robert a promis acum 4 ani că ne face locuri de parcare la bloc. I-a luat 4 ani și a reușit să facă 4 locuri de parcare. Cu ocazia asta a pus și trotuar roșu, iar sâmbăta vine o mașinuță și îl spală. Trecem peste faptul că e o groapă fix in fața acestui trotuar, cred că groapa aparține de fapt bulevardului, iar bulevardul nu e la sectorul 3, ci e la Primăria Generală. Asta e o altă particularitate a Bucureștiului.

Bun. Robert Negoiță candidează ori la sectorul 3, ori la Primăria Generală. Unde să-l votezi. Eu aș merge pentru primăria mare, pentru că a cam terminat ce avea de făcut prin sectorul 3 și a făcut atât de multe pile și contracte pe aici, încât ele trebuie dezvoltate mai departe. Robert Negoiță se laudă că la sectorul 3 este cea mai transparentă și cea mai comunicativă primărie. Aici îi dau dreptate, eu am o persoană la primărie cu care vorbesc pe mail. Dau mail, îmi răspunde, frumos, corect. Cei care îl critică, cred că nu au depus cereri pentru accesul la informație. Pentru că dacă depuneau, primeau răspuns sau soluționare și nu mai aveau ce critica.

Și dacă pleacă Negoiță de la sectorul 3, cine vine în loc? Ana Filosoafa este cea mai bună opțiune. Vine de la USR. Singura ei realizare până acum este că a făcut facultatea de filosofie. Așa scrie pe siteul ei, pe care nu mi-l amintesc pentru că nu-mi amintesc numele întreg. Dar fix de asta avem nevoie în sectorul cel mai aglomerat din București, de o filosoafă. Nu se va strica nimic, dar măcar vom avea parte și de puțină reflectare asupra vieții și ce putem face după ce pleacă Negoiță de la primărie.

Gabriela Firea a spus că dacă Negoiță are mai mult în sondaje ca ea, îl lasă în locul ei la Primărie. Drept urmare, dacă vă întreabă cineva cu cine votați, spuneți Robert Negoiță, ca să plece la Primăria Capitalei, ca la sectorul 3 să vină Ana Filosoafa și așa să câștigăm cu toții.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply