D-ale vecinilor

Noii mei vecini de la apartamentul 69, au cumparat garsoniera. Si nu e Bobby, ca el sta in alt bloc. Pana aici toate bune, in schimb, imi plac ideile lor … hai sa le numim fitze.

O data, au luat toata mobila veche si au scos-o pe palier. Si au lasat-o acolo , eventual sa si-o care cineva in casa. Dupa care … ciudat … n-au apucat sa sparga nimic, insa si-au tras termopane pe balcon. Asta pentru ca asa e frumos nu?
Partea si mai draguta e ca si-au pus termopan exact intre geamul ce desparte cele 2 balcoane. Ca asa e frumos. Nu au stat ei sa intrebe daca eu vreau termopan, daca ar fi frumos si practic sa avem doar un geam intre noi nu 15, daca da frumos in strada. Niste mici impresii.

Partea buna in toata chestia asta e ca eu am castigat 20 de centimetri de balcon. Distanta de la termopanul lor pana la geamul ce desparte apartamentele.
Insa, daca cei de dinainte sareau balconul ca sa vina la mine sa ma invite la bere, astia cand m-au vazut ca am iesit in balcon la fumat, s-au ascuns in casa … WTF?!

Oh da … va incepe un nou capitol.

Ah … si cu ocazia asta tin sa salut si vecinii de la etajul 9, care ori fac sex salbatic ori ce dracu au de la ora 1 imi cad din pat, sau senzatii asemanatoare. 🙂

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

4 thoughts on “D-ale vecinilor

  1. De fapt vecinii de la 9 planteaza copaci si tu nu stii 🙂
    Iar vecinii cu termopanu’ eh, cred ca le este rusine de geam asa ca se ascund in casa ca acum luandu-le din spatiu se simt trapped :))

  2. Tot nu ai o vecina ca a mea. Dupa ce 3 ore iti da impresia ca face sex salbatic in casa, vine si bate la tine la usa, te cheama sa-i repari PC-ul si te invita drept rasplata la o partida de sex. Constati cu stupoare ca de fapt tipa era singura, se uita la filme porno si isi cam virusase calculatorul 🙂

Leave a Reply