Daca nu isi arata tzatzele degeaba

Elena Udrea, aceasta amfitrioana a scenei politice,  a auzit si ea in prin gradina ca e trendy sa iti faci blog. Ca e misto, ca e la moda si ca are si Nastase.
Asa ca, intr-un interviu pentru realitatea.net a zis ca isi face blog. Drept urmare … toata lumea a inceput sa scrie si sa abereze pe tema asta. Mai ales ca blogul ei va fi integrat in site-ul sau personal.

Daca a invatat asta de la tata Basescu, a invatat gresit. Daca tu vrei sa votezi in continuare NU demiterii presedintelui, pagina de net a lui Basescu e inca acolo. De cacat.

Drept urmare Elena Udrea va face ce va face orice politician, blog la moment, pentru moment si atat. Din pacate, ce nu stiu ei e ca internetul nu iarta. Iar Google stocheaza tot.

Dar, deh … de ce sa ne dam cu parerea despre blogul inexistent al Elenei Udrea. Sunt sigur ca va avea succes doar atunci cand isi va arata tzatzele. Pana in momentul ala nimic. Dar … putem sa facem misto nu?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: