How geek you can be?

Hai sa zicem ca inteleg oamenii ce folosesc calculatorul si stau online. Si eu fac asta, sunt tot timpul online si vorbesc cu foarte multa lume pe net, pana la un punct.

geeks

Adica atunci cand vine vorba de facut ceva ce il face orice om normal, il fac. Adica beau, fumez, fac sex, tzip, alerg si asa mai departe. Nu pot sa zic ca i’m running si sa stau in continuare pe scaun, sau LOL fara ca sa nu rad sau sa nu schitez un zambet pe fata.
Am fost ieri la KFC. Am crezut ca am nimerit intr-o sedinta ceva, intr-o intalnire sau ca cine stie ce eveniment era in Bucuresti. La 3 dupamasa am numarat fix 10 laptopuri pe mese. Am exclamat tare, cat de tampit sa fii sa vii la KFC ca sa stai pe net? Nu mi-am scos si eu laptopul pentru ca eu nu ma duc la KFC sa stau pe net, ma duc sa mananc, sa beau un suc, sa vorbesc … stiti cu cuvinte… (bla, bla, bla). Tipii aia din poza de mai sus si-au luat 3 cola si au stat vreo 3 ore pe net. M-am dus in spatele lor sa vad ce butoneaza, aveau un PDF deschis fiecare, pareau ca invata.
In dreapta mea, erau 4 gagici la o masa pe un laptop cu vista. Au stat vreo 10 minute sa se conecteze, trebuiau sa ii scoata IP-urile. Dupa care au dat-o in messenger, mailul de la yahoo si hi5. Se schimbau pe rand ca sa isi verifice toate mailurile. Doi tipi de la mesele din spatele meu au inchis laptopurile dupa ce mi-au auzit exclamatia.

Ideea e simpla, cum dracu sa te duci intr-un restaurant, unde e lume, unde sunt oameni, unde’s gagici si sa stai pe net? Sau, nici macar sa nu mananci sa te duci la suc si sa stai pe net. Ce dracu, nu merge netul acasa? Ma gandesc sa imi mut wireless-ul de acasa nu stiu unde, iau o tzava de net si il dau gratis numai sa socializati si voi altfel.

De altfel nu ma mir, daca francezii fac emisiuni despre cum sa agati gagici de ce la noi ar fi altfel problema? Si mai ales, cu ce s-au ales indivizii aia de au stat acolo cu laptopurile pornite in linie? Le facea lumea poze, ii aratau cu degetul, ei parca incercau sa invete, cum sa inveti in galagia si haosul ala de la KFC?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: