In final

Mi-am facut pensie privata la ING.

Daca va zic cu cine … cu vecina, de fapt la vecina. Vecina, personajul principal din telenovela cu acelasi nume, tanti la 40 de ani necasatorita si singura, tanti care a chemat politia de 3 ori cand am dat party de bloggeri la mine acasa, tanti care imi facea scandal ca de ce fac sex sau baie noaptea.
A venit la mine zilele trecute sa imi zica ca face pensii la ING si sa ii aduc copie dupa buletin ca sa scap de o grija. Stand si gandindu-ma e un rau mai putin chestia asta cu pensiile. Adica decat sa te dea statul undeva, mai bine faci o tampenie cu mana ta. Asa ca am fost aseara sa semnez. Ce m-a speriat a fost adresarea ei: puteti sa veniti si cu sotia ca sa semnam?
Cealalta intrebare beton a fost: aveti copii? Nu, ca auzeam.

Am semnat, azi cica depune actele, maine se rezolva.
Dupa ce am facut asta am primit mass-uri pe mess cu : cine face pensii ING? Da, nu era reclama, erau niste unii care s-au trezit acum abia pentru ca n-au avut chef pana acum. Le-am recomandat sa se duca la vecina mea la usa 🙂 Poate cine stie ce. Intre timp am incercat sa o caut pe vecina mea pe pagina consultantilor, insa m-am oprit din cautari cand am dat de un tip Adrian ce isi trecuse la sex femeie. oooook… ook ook

Azi e 14, maine e 15, iar poimaine e 16, gata distractia cu pensiile private dupa aia, daca n-ai ales inca, nu-i nici o problema va alege altcineva. (damn, asta suna a campanie electorala)

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: