Indiferenta

Tie iti pasa mai mult de faptul ca vecinii tai arata bine, ca ei vin la ora 21 acasa, ca pleaca la 7 dimineata de acasa, ca fac baie la orele 23, ca dorm, ca mananca, ca fumeaza, ca vorbesc la telefon si ca intamplator, o data pe an, au o mica discutie cu ceva cunostinte la tine acasa.

In schimb ti-a murit un vecin. Afli? Cunosti? Nu … pentru ca nu te intereseaza de vecinul batran si singur din dreapta ta, te intereseaza de vecinii tineri si zglobii din stanga ta. Incepe sa puta … nu dai importanta mirosului si deschizi geamul pe scara. Dar mirosul persista. In schimb tu chemi politia la vecinii care “fac scandal”.

Stau si ma intreb oare cat ar fi putut sa mai stea mortul ala acolo in casa, daca nu se sesiza cineva cu cap.De fapt … mult timp. Pentru ca sunteti atat de indiferenti, incat, nu un mort e interesant, ci ce au mai facut astia care sunt vii. Telenovela se opreste daca moare cineva, si continua atunci cand cineva este viu si langa tine.

Asa ca … pune-ti castile pe urechi … insoara-te … fa copii … fii indiferent si lasa viata sa treaca pe langa tine.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

2 thoughts on “Indiferenta

  1. la ce te asteptai, sa sune la politie :p .. pt unii e mult mai intersant sa vada cu cine o mai venit acasa vecinul cel tanar decat sa se intrebe:`oare ce o mai face “mortul” de la …`. pt astfel de vecini merge bine replica: `ia sa nu va mai futa grija ce fac sau cu cine mai vin acasa`, dar acestea sunt vecinii nostri, il loc sa se intereseze de `mortul`, `il fute o grija, dar una foarte mare despre pers ta `

    ps: sper sa`mi scuzi limbajul :p

Leave a Reply

%d bloggers like this: