Ofticosii

Lumea s-a obisnuit sa stea. Sa stea si sa pice. Sau daca nu pica sa spera ca pice si sa se taraie asa incet mai departe.

Ca noi renuntam la modele, mai ales ca nu gasim sau nu creeam modele mai noi am mai scris. Si degeaba. E frumos ca sa luam dintr-un amalgam de chestii ce se gasesc in toata lumea asta (unde avem access nelimitat) si sa folosim din ele exact ceea ce nu trebuie.
Astfel, atat timp cat cineva vrea sa faca ceva, restul lumii sta si se uita invidioasa, bineinteles ii injura pe aia si comenteaza pe seama lor, nu sunt in stare sa vina cu o idee mai buna, sau cel putin sa faca ceva care sa le aduca si lor succes. Pentru ca … pica ceva, ceva. Mai nou se vinde si scandalul.

De ce scriu asta? Pentru ca … de doua zile vad doi oameni care plang. Iar daca ei plang nu pot sa nu ii consolez. Darius plange ca nu ca castigat un concurs, Ciutacu plange ca nu s-a vandut si la el pe blog reclama la Logan. Mha … o data, voi ori sunteti mici, ori faceti asta de ochii lumii ca sa se vanda bine. Pacat insa de imaginea voastra. Daca Darius ar sti cum se organizeaza un concurs ar fi inteles, iar eu stiu asta din cele … zeci de concursuri castigate. Daca Ciutacu n-ar fi fost asa de arogant si ar scrie si ceva interesant pe blog, fara sa aibe vizitatori artificali ar fi fost si el ales.  Dar … eh … nu ii condamnam.

De ce mai scriu asta? Pentru ca din aceeasi lipsa de moralitate si lipsa de idei, pana si TVR-ul a ajuns sa se tarasca in aceeasi mocirla in care se taraste restul presei. De aia scot emisiunile culturale de la televizor, ca nu ii aduc bani si rating lui Pruteanu (asta mai e in conducerea TVR?). Sau nu neaparat lui, unuia care a stiut sa puna problema din punct de vedere strict material. Dar … cu materialul ala de asemenea castigi oameni. Cum ar fi fost ca TVR-ul sa isi faca reclama pe bloguri. Whoaa … nu cumva jumatate din tineretul tarii asteia s-ar fi uitat la emisiunile culturale (poate mai sunt si emisiuni destepte acolo) si ar fi comentat a doua zi aspectele pe net? Dar … pana la marketing mai e mult … pana la cultura mai e mult.

Iar nu cultura si / sau reclama pe bloguri sunt importante acum. Ci ofticosii.

Links: Ciutacu, Darius, Zoso, Eduard, Morar.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: