Pacaleala ?

In garsoniera mea, inainte de mine a stat o gagica. Nu imi amintesc cum o cheama, cine e, cum arata si asa mai departe. Cert e ca se zicea ca avea un sponsor. Eu imi amintesc doar ca avea un calculator cu webcam misto.

Eh, tipa asta a fost scutita de chirie la un moment dat pentru ca a adus niste imbunatatiri garsonierei. Adica a cumparat niste spoturi de lumini, a cumparat niste mocheta, a vopsit … si cam atat. N-am intrebat cat … dar … ma astept sa fi fost o chestie considerabila. Nu de alta, dar acum … a trebuit si eu sa cumpar plafoniere de lumini, sa cumpar lumina la baie, sa schimb furtunul de apa la WC, mai ales tzeava de evacuare de la WC, ce am gasit-o infundata cu niste ipsos. Asta ca sa nu zic ca la bucatarie chiuveta picura in nestire.

Si iar stau sa ma intreb, daca tot vrei sa faci o chestie de ce sa nu o faci cum trebuie, mai ales sa o faci de mantuiala ?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: