Yeah … muzica

Îi tot auzisem pe astia care au fost de curand afara cum ca pe acolo toata lumea asculta muzica tare in masina. Am zis ca … hm … o fi doar specificul acelei tari, sau ca doar rar se intampla asa ceva, sau ca sunt doar cativa care merg cu masinile duduind.

Eh, cand am fost la Ruse am inteles. Acolo, toate masinile care au vreun sistem de sonorizare cat de cat acceptabil, trebuie sa se auda tare. Si asta ziua, nu stiu cum e noaptea, dar cred ca nu e diferit.

In schimb, la mine … se repeta insistent evenimentul de cand a dat caldura rau de tot. Dupa 10 seara, trec masini care au muzica data foarte tare. Partea buna e ca e muzica buna, iar daca am vreun hit pe care nu-l stiu, imi amintesc sa il caut sa il ascult dupa ce il aud din fata blocului.
Cea mai tare faza a fost atunci cand dintr-un tico se auzea muzica asa de tare, incat au pornit alarmele de la toate masinile din parcare.
Si … cu ocazia asta vreau sa dedic si eu o melodie vecinelor care nu pot sa doarma din cauza muzicii.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d