Confruntarea

Uite asa am cunoscut-o pe Dana, tipa de sub mine … uh uh . Si ea sta tot in chirie. Si are vreo inspre 30 de ani. Cred ca nu i-a implinit inca, e singura, destul de … mmm … placuta. Seamana cu o alta Dana, care e secretara la munca. (prietenii stiu de ce).

Bun, Dana era cu doamna administratora, cu doamna Ileana, care e perete in perete cu mine. Eh … si a inceput.
A fost frumos. Intai a vorbit doamna administratora, care a zis ca sa nu vorbim unul peste celalalt, ca sa nu tzipam si ca sa vorbim cat se poate de civilizat.
Dupa ce s-a dat cuvantul, s-au infoiat instant. Exact asa cum se infoiaza curcanii cand incep sa piste. Si au inceput: ca acum un an de zile am spalat aragazul undeva la 11 noaptea. Ca acum vreo 3 saptamani la 4 dimineatza am facut eu scandal, ca acum doua saptamani am dat eu party. Si ca chestiile astea au deranjat.
Teoretic cica n-ar fi deranjat, insa blocul nu e izolat fonic si se aude tot din alta parte. Se aude cand fac baie, se aude cand ma fut, se aude cand spal aragazul, sau ca se aude dimineata cand imi suna calculatorul.

Luand-o pe rand, am facut eu scandal acum vreo cateva vineri noaptea pe la 4 dimineata si cica am dat cu scaunele de pamant. Care scaune?
Sambata noaptea a chemat politia pentru ca era galagie la mine, pentru ca se tranteau usi. (a trantit careva usi?), pentru ca faceam ca indienii … de fapt … asa rad eu. Plutoane … uite ca am ajuns indian.
Si cam atat. Ah … dupa care mi-au zis ce discutii se auzeau la mine in casa. Adica … stateau cu paharul pe perete sau ce?

In principiu cam atat. S-au aratat deschise fata de eventualele probleme pe care eu le am, iar daca se vor mai auzi certuri la mine in casa mi-au recomandat calduros ca sa ma despart de prietena. Ceea ce inseamna ca Danei ii place de  mine.  🙂 Sau fostei stewardese? Am spus ca Ileana care e perete in perete cu mine a fost stewardesa? Sau cel putin asa se lauda. Drept urmare ne-am linistit. Au numerele mele de telefon si abia astept sa ma sune, poate o punem de o cafea ceva …

Episoadele continua.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

5 thoughts on “Confruntarea

Leave a Reply