De la cititori citire

Azi D. Dinculescu:

frate condoleantze, ieri am stat acasa la relaxare shi ce mi am zis.. hai sa surfez in blogosfera… bah shi de n am surfat pana m au luat dracii nervii shi alte stari care mai de care mai interesante;  am belit ochii shi la nijte filumetze de pe trilulilulululul shi dupa vreo 5 ore de citit shi surfat , de benoclat shi belit am ajuns la concluzia ca 1 ciutacu e boul shef al grajdiului iar 90 % din bloggerii pe care am avut ocazia sa i intalnesc in paginile reunite ale blogosferei , ocupa un binemeritat loc acolo .. in grajd !!!!
exista shi boul evadat care a trecut la next level shi pe care merita sa arunci un ochi dar in rest …. se rasuceshte sfanta paraschiva shi sfaantu spiridon in jacuzzi de cate prostosfera exista ….  sorry dar nu m-am pootut abtzine
;))
imi place cum a incepoot painkiller sincer dar e cam goool, ca sa nu mai vb ca pe un blog de statusuri mi am citit vreo 5-6 statusuri :)) dar cum sa mi le revendic ? sa dau in judecata yahoo ca nu mi tzine logurile cu statusurile cu data shi ora  ?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: