60 de centi, atat costa un decedat pentru Antena1

Pentru Antena1 atat costa comemorarea unui om. Regreti ca a plecat acel om dintre noi? Trimite SMS, 60 de centi mesajul. De 10 ori mai mult decat un mesaj normal.

Pentru Antena1 ca a murit un om, inseamna o noua sursa de profit. Nu conteaza cine a fost omul ala, ce a facut, ce n-a facut, a murit si asta e o stire. O stire banala nu? Toata ziua mor oameni, categoric. Dar, omul asta trebuie sa aduca profit Antenei1 si sa le genereze awarness.  Pentru ca ei nu pot lasa omul sa se odihneasca in pace.

Bun. Am avut cel mai enervant drum de la Bucuresti la Timisoara in seara asta. Am venit aici pentru Mile, in schimb pe drum am auzit cum in Observatorul din seara asta se cereau 60 de centi pe mesaj pentru a transmite un gand pentru aceasta stire. Din pacate reaua vointa a celor de la Antena1 si nepasarea lor au dus la acest fapt.
Degeaba a incercat Dan Voiculescu (sau cine o fi scris de pe contul lui de twitter) sa linisteasca spiritele, raul a fost o data comis si e aberant. Nu poti sa justifici actiunile altora, dar nici macar sa iti permiti sa le scuzi. Daca aia o fac de oaie, de ce sa le iei apararea? De ce sa nu cauti vinovatii si astfel solutii?

Nu pot sa cred ca pentru Antena1 viata unui om valoreaza 60 de centi pe mesaj. Iar banii aia cu siguranta raman in buzuarele lor. Nu exista intentii si prostii de genul asta, atat timp cat ceri 60 de centi.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: