Bine ați venit pe internet. Fetele bătute de tată

Bine ați venit pe internet. Fetele bătute de tată

Două fete sunt bătute de tatăl lor. O sa spun acum două cuvinte care vă vor deranja. E totul normal. Și asta dintr-un singur motiv. Asta se întâmpla până acum în permanență. Numai că până acum nu existau echipamente audio-video, ca aceste lucruri să fie înregistrate și nici internet mobil ca aceste lucruri să ajungă pe internet.

Dacă până acum nu ați întălnit astfel de cazuri, considerati-vă norocoși. Dacă vi le amintiți, gândiți-vă că încă există oameni care trăiesc încă în evul mediu. De atlfel din tot videoul ăsta, eu m-am oprit la faptul că s-a dat cu ruj sau cremă pe buze, pentru că îi crăpaseră buzele.

Și mai zic doar asta. Oamenii ăștia needucați sunt masa de manevra, oamenii manipulabili, oamenii care conteaza. Nu voi, culții și comentatorii de pe internet. Voi sunteti ignorați pentru că sunteți puțini și nu faceți nimic din spatele unui monitor. În schimb ăștia din videoul de mai jos, care știu doar atât sunt oamenii de valoare, ieftini și folosibili.

Imaginile:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: