Chestia cu ridicatul masinilor

Se ridica masinile si in sectorul 1. Autoritatile se dau cu pumnul in piept si capetele de pereti ca nu ridica decat masinile care sunt reclamate ca fiind parcate ilegal in sectorul1. Adica vezi tu pe vreunu ca parcheaza aiurea, il reclami la primarie … primaria inregistreaza cererea si vine sa-l ridice si sa-l nenoroceasca pe om.

Silviu atrage atentia cu o chestie foarte tare. Trecand peste pretul exorbitant al amenzii, cum pulamea sa dai juma de salariu pe un ridicat de masina, daca in 30 de zile nu iti recuperezi masina, firma care ti-a ridicat-o ti-o scoate la vanzare. Asa cum o vezi, fara acte, fara sa fie descuiata, fara probleme. Ceva de genul daca aveti vreo masina de abandonat, sau daca plecati in concediu puneti-va masina la adapost, la tara, la mama dracu, undeva unde nu vine primaria sa o ridice, ca altfel vii acasa si te trezesti ca masina ta a fost vanduta de niste unii.

Din toata treaba asta primaria prieste doar 20%, restul banilor raman la firma de ridicari masini. Asa ca sa fie foarte bine … aaa cine esti tu? Firma de ridicat? Hm, cu tine fac contract, tu dai 20% da?! Atunci toata afacerea prospera, dar nu noi, noi nu primim nimic, noi suntem fraierii.

Ba, ma fut, i-ash juca in picioare. De la primari la directorii firmei si astia care ridica masini. Si daca stau bine sa ma gandesc si trag cu pistolul in cauciucurile firmei care imi ridica masina … ei nu se mai misca, nu ma pot acuza de nimic, eram in legitima aparare, imi furau bunul, drept urmare … jungla sa traiasca.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: