Povestea cu fata si taximetristul

Povestea cu fata si taximetristul

Pana la urma tipa care a facut povestea cu taximetristul l-a reclamat la politie si acesta a fost identificat si prins. Drept urmare ieri am pus pe Facebook  un status in care imi exprimam parerea mea despre eveniment:

Azi am fost contactat de catre o fata de la b365 (aici e o stire mai interesanta), care imi cam cerea explicatii pentru statusul ala. Asa incat avem aici atat statusul de ieri cat si explicatiile de astazi. E greu de inteles si de actionat in consecinta? Ma exprim eu tendentios?

Well.
Nu consider ca am lezat pe nimeni. Daca ele (inclusiv victima, cat si alte victime) se simt lezate, deja problema nu e la mine.

Sunt doua aspecte de dezbatut aici. Pe de o parte este problema victimei curente. Nu fac acuzatii, au fost doar presupuneri, pentru ca am voie sa imi permit sa fac presupuneri. Si totusi, din toate cazurile pe care le cunosc cu astfel de intamplari victimele nu au fost straine de intamplari cum au decurs lucrurile.
Cunosc cazuri de fete agresate si aproape violate in Vama Veche dupa ce s-au imbatat. Au sfarsit batute si cu telefoanele furate.
La statusul meu a fost o prietena care a comentat o intamplare de-a ei, iar prin limbajul folosit i-a dat de inteles o tampenie soferului iar acesta a actionat in consecinta.

Si nu in ultimul rand povestea unei alte prietene care a patit ceva asemanator cu un sofer speed sambata in Bucuresti. Si acel sofer a fost reclamat, pentru ca pe o cursa din centru pana la Fratelli, a facut un ocol desul de mare incercand sa o duca pe fata in afara orasului “la ploiesti”.

Pe de alta parte ce am vrut sa zic in statusul ala de pe Facebook se rezuma la urmatorul lucru. Fetelor nu ii provocati pe soferi. Nu cu aluzii care pot fi interpretate sexual. Ca soferii de taxi sunt suficienti de nesatisfacuti si au destule cazuri de cliente care o fac cu taximetristi incat sa creada ca orice gagica e o prada.

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: