Scurte

La ora 8:30 vreo 30 de gagici (unele au carat dupa ele si prietenii) erau in fata la Cinema Patria asteptand sa se deschida sa vada Totul despre Sex. Eu inca stau si ma intreb ce dracu invata ele de la filmul ala?

Aeroportul Baneasa e un loc infect si imputit, mai rau acum pentru ca a venit vara. Daca dimineata la 9 era aerul respirabil, deja la ora 10 devenise puturos rau.

Pe Bucuresti – Pitesti se circula bine, gropi mari mai sunt doar pe sensul spre Bucuresti si parca nici denivelarile nu se mai simt asa de puternic. In schimb la intrarea in Pitesti, acolo unde au facut centura circula toate tampeniile de masini pe strada aia, drept urmare nu-i mai dau mult timp pana se va strica de tot.

De evitat orasul Pitesti, strazile sunt nereabilitate de pe la inceputul lui 2000, deci gropi multe si nasoale. E nasol cand iesi de pe autostrada obisnuit cu drum lin si te trezesti lovindu-te de toate gropile posibile.

Aerul si nivelul de praf intre Bucuresti si Pitesti nu se pot compara. Daca in Bucuresti la 25 de grade exista senzatia de sufocare, lucru care ma obliga sa merg cu geamul inchis si aer conditionat, la Pitesti la aceeasi temperatura, la jumatate de ora diferenta era senzatia de racoare, cu aer curat si respirabil.

S-a luat vacanta deja? Au inceput cocediile?  Traficul e mult mai lejer incepand de ieri (sau nimeresc eu numai perioade libere).

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: